Наполеон
жума, 2015 Феврал 06 Лола Хакимова
Керакли масаллиқлар:
1. Маргарин - 600 гр.
2. Ун - 6 стакан.
3. Сув - 1 стакан.
4. Туз - 1 чимдим.
5. Ванилин
6. Крем учун махсус маргарин - 200 гр.
7. Қуюлтирилган сут (сгущенка) - 1 кг.
Тайёрланиши:
Маргаринни ун билан урвоқ қиламиз. Сувда тузни эритиб хамир қорамиз.
Хамирни 7 бўлакка бўлиб, 2 соатга тиндирамиз. Зувалачаларни духовка листида 1 тадан пишириб оламиз.
Крем учун махсус маргарин билан қуюлтирилган сут аралаштирилиб, крем тайёрлаймиз. Коржлар орасига крем суртиб, 6 қатлам тахлаймиз. Коржларни 1 тасини майдалаб, устига урвоқ қиламиз.
Мавзу бўйича бошқа мақолалар
Ижтимоий тармоқларда дўстларингизга тавсия этинг