"Мафтун" салати
шанба, 2015 Март 21 Лола Хакимова
Масаллиқлар:
1. Қўзиқорин (мариновкаланган) - 100 гр.
2. Тухум - 4 дона.
3. Тузланган бодринг - 2 дона.
4. Барра бодринг - 2 дона.
5. Майонез - 50 гр.
6. Колбаса (дудланган) - 50 гр.
7. Колбаса (қайнатилган) - 50 гр.
8. Салат барги - 1 боғ.
Тайёрланиши.
Тухум сувда пишириб, артилади. Бодринг, колбаса, қўзиқорин, тухум ва салат барги сомонча шаклида тўғралади.
Ҳамма масаллиқлар майонез билан аралаштирилади. Тайёр салат ликопчаларда дастурхонга тортилади.
Ёқимли иштаҳа!
Ижтимоий тармоқларда дўстларингизга тавсия этинг