"Дилором" салати
пайшанба, 2015 Сентябр 17 Лола Хакимова
Ушбу салат 8-10 кишилик.
Керакли масаллиқлар:
1. Қайнатилган гўшт - 300 гр.
2. Тухум - 6 дона
3. Тузланган бодринг - 2-3 дона
4. Пишлоқ - 150 гр.
5. Кўкатлар - 1 боғдан
6. Салат барги - 2 боғ
7. Майонез
Тайёрланиши:
Гўшт ва пишлоқ сомонча, тухум ва бодринг ярим ой шаклида тўғралади. Кўкатлар ва салат барги йирик тўғралади.
Барча масаллиқлар майонез билан аралаштирилади.
Ёқимли иштаҳа!
Ижтимоий тармоқларда дўстларингизга тавсия этинг