"Баҳор" салати
якшанба, 2015 Апрел 05 Лола Хакимова
Керакли масаллиқлар:
1. Помидор - 4 дона.
2. Бодринг - 5 дона.
3. Салат барги - 1 боғ
4. Тухум - 6 дона.
5. Кўкатлар (кашнич, пиёз) - 1 боғдан.
6. Майонез - 100 гр.
7. Бринза - 100 гр.
8. Кристалл (хитой тузи), саримсоқпиёз - таъбга қараб.
Тайёрланиши:
Бодринг, тухум, помидор узунасига 4га бўлиниб, паррак тўғралади. Кўкатлар йирик тўғралади.
Бринза кубик тўғралади. Ҳамма масаллиқлар аралаштирилиб, тузи ростланади.
Ёқимли иштаҳа!
Ижтимоий тармоқларда дўстларингизга тавсия этинг